Home/Support/Support Forum/Activate SDRAM test on connectme9210
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Activate SDRAM test on connectme9210

0 votes
Hi,

I would like to activate the NS9XXXRamTest() function (in bsp/platform/connectme9210/memtest.c) to test SDRAM at boot time.

To do this, I modified the makefile :
- compilation of memtest.c
- define NETOS_MEMORY_TEST
- redefine serial link parameters
And I added serail traces in memtest.c

I recompiled the romimage successfully.
But when I start the software in debug mode with ESP, traces are not displayed.
So , does anybody know if the ESP loads another romimage for debug ?
Moreover, at the beginning, I have the traces

NET+OS Version 7.5.2.2
Copyright (c) 1997-2011, Digi International, Inc.

PLATFORM: connectme9210_esp 4M/8M [Dec 05 2012 09:07:48]


And it seems that the platform would be connectme9210_esp instead of connectme9210.

It tried to recompile the connectme9210_esp romimage but its size exceeds the 64K allowed !
So which platform is used ?

regards,
asked Dec 5, 2012 in NET+OS by ltu New to the Community (0 points)
recategorized Dec 4, 2013 by tuxembb

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
connectme9210_esp is used only by the ESP. other platforms are reference ones.
Are you changing the debug mode properly in ESP? You need to go to project properties and make "Debug" Active and then select it.. Then do a build.. otherwise the selection wont be valid.
answered Jan 1, 2013 by tuxembb Veteran of the Digi Community (288 points)
...