Home/Support/Support Forum/Unable to connect
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Unable to connect

0 votes
AW02-G300
FW 20.2.162.162

Can't apply any Client Settings - I get the following error;

"Configuration save failed
An error occurred while applying the configuration."

This happens even without making any changes.

Can't do anything unless I can configure it!
asked Jul 10 in USB by klinkenbecker New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
Hello...Check what is the IP being alloted, on the off chance that 10.x.x.x or 172.x.x.x, at that point you don't have a routable IP. My own understanding, if your cell organize utilizes DHCP, you won't have a routable IP ever, you will always be unable to ping or associate with the WAN 3G from outside.
Over cell, stock Digi Realport drivers most likely won't work, in light of the fact that the breaks will be excessively low.
answered Jul 14 by PetrTecilla New to the Community (1 point)
0 votes
Hi and welcome to Digi Forum!

Basing on the description of your issue, I think you need to "APPLY" the admin password in the web GUI (see here: https://www.digi.com/resources/documentation/digidocs/90002383/default.htm#device/anywhereusbplus/content/tasks/t_change_default_pw_hub.htm).

Basically, you should go in the Web interface System > Device Configuration and you should see highlighted in RED and expanded, the Authentication > Users > admin section. There, enter a password (you may enter the one printed on the box or a new one) and "APPLY" on the upper right button.

After that, login again and you should be able to save all changes.

Hi hope this helps,but if you still have issues, please send an email to tech.support@digi.com to further investigate.

Please also check our Support options here:
https://www.digi.com/support

Best Regards

Anny
Digi Technical Support Team
answered Jul 15 by annydigi New to the Community (29 points)
...