Home/Support/Support Forum/AccelePort C/X Host Adpt-PCI issue
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

AccelePort C/X Host Adpt-PCI issue

+1 vote
Hi there,

I have 2 x AccelePort C/X Host Adpt-PCI card that was installed on server 2000 and recevied data from C/CON 16-port RS-232 without any issue. Recently, I have moved the cards to server 2012R2 with Windows Driver 9.7.89.0 installed, but I found that the card being received some unknown messages that not recognized in my software. Could anyone please help explain what these could be.

Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 10 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 11 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 12 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 13 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 14 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 15 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 16 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 17 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 18 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 19 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1a 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1b 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1c 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1d 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1e 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)
Unknown record (6.): c2 50 95 3c 18 1f 2e dd 10 3f 41 8a 02 02 00 00 00 00 (hex)

The message came in every 2 seconds, it seemed that it was emulating something. I have also found that there was no option for "Find devices attached to the port" in the latest driver, not sure if this was the reason. Please help.

Thank you.

GIN
asked Mar 13, 2019 in Serial Cards by ts01539720 New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

...