Home/Support/Support Forum/WR11 Management Page - Can't Login From Web (Public IP)
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

WR11 Management Page - Can't Login From Web (Public IP)

0 votes
Hi,

I can access the management page from any browser but the username and password is not accepted.
Firewall is OFF, I can PING, Page Loads No Problem. I can Log in no problem from eth0. I just can't log in from the cellular public IP. I also tried with firewall ON (I opened HTTP), same issue. USER AND PASSWORD NOT ACCEPTED. The unit is in passthrough mode with HTTP/s and PING pinholed.

It is the latest firmware. I was able to log in from the public IP with the original firmware that was on it but updated to get passed a few bugs.

Help! :)

Many Thanks..
asked Dec 21, 2018 in Digi TransPort Cellular by Clayton New to the Community (2 points)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
 
Best answer
Have you tried to clear the browser cache or try incogneto mode.

also which firmware have you upgraded from as there was some security fix for browsers that cause issues

http://ftp1.digi.com/support/firmware/transport/ftp/2018.11.28-7.0.0.6/93000812_V.pdf

Corrects the Web Server session ID cookie and secure flag, which prevents Browser access to
the web server through HTTP, once the server accesses HTTPS. [SAROS-2772]
answered Jan 4 by James.Wilson Veteran of the Digi Community (1,225 points)
selected Jan 4 by Clayton
0 votes
James, I believe you are correct. Thanks for confirming the resolution in a clear and concise post.

Best Regards! And Thank you!
answered Jan 4 by Clayton New to the Community (2 points)
...