Home/Support/Support Forum/not receiving IP address from provider
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

not receiving IP address from provider

0 votes
Hi,

With a WR44 router I am unable to get an IP address from the provider (auastralian provider Telstra). However using the simcard in a different router (different vendor) it works without any problems.

I have followed this guide:
http://ftp1.digi.com/support/documentation/QN_002_Configure%20the%20Wireless%20WAN%20(PPP)%20interface.pdf

Here are some screenshots of the config (onedrive):
https://1drv.ms/f/s!AhKMFQBAmZ7GgYEmQ32rCDO6LlSDuw

We have had problems with the modem before were it would simply not boot up and just the first lan led would keep blinking. This appeared to be caused by a dodgy antenna cable. Unfortunately we are still having issues.

As mentioned the simcard works fine in another brand modem. I have spend many many hours trying different combinations of settings but have not been able to get an ip address at all.

Help would be much appreciated.
asked Jul 22, 2016 in Digi TransPort Cellular by n2go New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
Can you get a screen shot of
Management - Network Status > Interfaces > Mobile
answered Jul 22, 2016 by NicholasWilson Veteran of the Digi Community (969 points)
0 votes
nvm. eventually got an IP address. dont know why it took very very long.
answered Jul 25, 2016 by n2go New to the Community (1 point)
...