Home/Support/Support Forum/ConnectPort LTS 16 locking up after One Week?
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

ConnectPort LTS 16 locking up after One Week?

0 votes
Why are several of my ConnectPort LTS 16's locking up after one week of operation? This happens when connected to a Windows 7 Enterprise host computer. The LTS can be pinged but all serial communication stops. A reboot of the LTS fixes the problem, but this problem persists and the box locks up a week later.

The ConnectPort LTS 16 has firmware revision 1.3.0.4 and Windows Driver 4.5.372.0
asked Mar 4, 2015 in Serial Servers by gagnona New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
What Speed / Duplex setting are you using for the ethernet connection to the LTS?

I have seen some (similar) strange behavior when running Auto/Auto at both ends.

Current settings of Auto/Auto at the switch and 100/Full on the LTS seem to have fixed the problem.
answered Feb 1, 2016 by gtucker New to the Community (1 point)
–1 vote
A new firmware version has been released for this product. Could you please give this a try?

http://ftp1.digi.com/support/firmware/82002228_G.bin

If the problem persists, you might want to consider contacting Digi Technical Support to pursue troubleshooting.
answered Mar 17, 2015 by userid0 Veteran of the Digi Community (2,158 points)
The release notes for this firmware release do not indicate anything specifically was done to address this lockup issue.  Was something done specifically to address this problem>
The new firmware did not work.  LTS lock up still lockup after a week on two platforms.
You should contact Digi Tech. Support regarding this behavior.
...