Home/Support/Support Forum/No power on the USB devices
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

No power on the USB devices

0 votes
Hello!

Purchased Digi AnywhereUSB / 5 G2

The site digi/support I could not find the file for the firmware POST. Now the device is working, WEB interface is available, but USB devices do not connect they are not powered.

Model: AnywhereUSB / 5
Firmware: 1.80.15.44 (build 82002237_L awusb5 eos 1/16/2015 10: 33: 40a)
POST: 1.09.9.32 (release 82001552_A generic_travis hwdiag 8/27/2009)

No power on the USB devices
asked Jan 30, 2015 in USB Serial by rydkins New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

4 Answers

0 votes
Hello,

You do not need to update the POST on AWUSBs since they already have the latest versions.

If the USB devices aren't powered, it's probably because the AWUSB isn't connected/installed successfully.

I suggest reviewing the Quick Start Guide first:

http://ftp1.digi.com/support/documentation/AnywhereUSB_Quick_Start_Guide_10302014.pdf

If that doesn't help, look through the many AWUSB KB articles:

http://www.digi.com/support/kbase/?osvid=0&sfid=45&QueryExpr=
answered Jan 30, 2015 by jeremym Veteran of the Digi Community (1,673 points)
0 votes
I have the same problem.

"Driver Status: Connection Successful to Remote Hub At ...."

but No power on the USB devices
answered Sep 3, 2015 by jaja New to the Community (2 points)
0 votes
Model: AnywhereUSB/2
Firmware: 1.82.16.41 (build 82002116_L2 awusb2 eos 6/16/2015 9:19:40a)
POST: 1.09.9.32 (release 82001552_A generic_travis hwdiag 8/27/2009)


Windows 8.1 x64
answered Sep 3, 2015 by jaja New to the Community (2 points)
0 votes
What is the connection status in the AnywhereUSB config utility?

Are there any errors in Device Manager?
answered Sep 3, 2015 by halovapor Veteran of the Digi Community (918 points)
...