Home/Support/Support Forum/Problem serial conection
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Problem serial conection

0 votes
Hello.

I have a problem with my Digi configuration.

I placed the Digi Connect Wi-SP in a printer (serial com port) and i have configured the digi, so i can access to it via webpage.

I want to make this printer accesible to all my company, so i placed an ip in our range .The ip is 172.31.2.50

I have no problem to access with telnet too.

But i can not print in this printer over the network.

I downloaded the realport, and i have installed it, the wizard found it, and i assign the virtual com 4 to this ip 172.31.2.50.

If i open a tlenet sesion to the com 4, nothing appears, no login.

I believe that the serial port configuration is not ok.

How can i do this?

Thank you
asked Jun 8, 2012 in Plug N' Play by dsantos New to the Community (0 points)
recategorized Dec 4, 2013 by tuxembb

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
I am not sure I understand your issue, but if you are using RealPort, the serial port settings will be configured by whatever application you are using to access the virtual com 4 port.

If you are using telnet directly to the device to access the serial port (via device's TCP port 2001), then you will have to configure the serial settings on the device through the device's Webpage.
answered Jun 11, 2012 by kurte New to the Community (29 points)
...